top of page

ADSL via Orange, de nummer 1 provider in Frankrijk. Vanaf 33,99 Euro per maand onbeperkt op Internet en onbeperkt bellen naar vaste netnummers in 100 landen, waaronder Frankrijk en Nederland en België.

Voor 42,99 Euro per maand kunt u ook onbeperkt bellen naar mobiele nummers in West-Europa, waaronder Frankrijk en Nederland en België.

Orange kent ook een combinatieabonnement, voor Internet, telefoon en mobiel. In veel gevallen kan met de mobiele telefoon ook buiten Frankrijk van Internet gebruik worden gemaakt, dankzij het afschaffen van roamingkosten.

Ook is het mogelijk om een aparte internet- EN telefoonaansluiting te hebben, voor 46 Euro per maand, onbeperkt op Internet. Bellen wordt per seconde afgerekend. Mocht de internetverbinding niet beschikbaar zijn, dan is doorgaans nog wel de telefoonverbinding aanwezig, een gerust gevoel.

In het algemeen is een ADSL-abonnement niet op te schorten, zoals het geval is bij een telefoonabonnement voor een tweede huis bezitter. Maar rekent u eens uit wat u op jaarbasis belt naar vaste netnummers, mobiele telefoons en servicenummers. Tel hierbij het maandabonnement van uw telefoonabonnement op en zet dit af tegen een ADSL-abonnement. Vergeet ook het onderdeel comfort niet.

Siepad bemiddelt en installeert uw internet/telefoonverbinding. Eventueel met extra draadloze mogelijkheden in en om het huis. Met een klik haalt u het inschrijfformulier op, wat u volledig ingevuld en ondertekend naar Siepad kunt sturen (scan, foto zijn toegestaan), vergezeld van een RIB.

Ondernemers opgelet!


Voor ondernemers zijn er ook aantrekkelijke mogelijkheden, met de Livebox Pro, ook betalen met een betaalterminal via Internet behoort tot de mogelijkheden.

 

Naast Orange zijn er andere providers, die gebruik maken van het France Telecom netwerk. Zo biedt SFR met haar 'La box de SFR' een kwalitatief goede en voordelige mogelijkheid om uw telefoonkosten in de hand te houden en daarbij een goede Internetverbinding te leveren. Al vanaf 35,99 per maand, incl. modem en onbeperkt telefoneren naar vaste netnummers in 100 landen. Mobiel bellen in Frankrijk voor slechts 3 Euro per maand extra.

bottom of page