Woont u 7 km of meer van de telefooncentrale? Dan is Internet via de telefoonlijn (ADSL) niet mogelijk! Op een uiterst langzame inbelinternetmogelijkheid na!


Een goed alternatief is Internet via de satelliet (downloadsnelheid van tot 6 Mbps tot 50 Mbps). U dient hiervoor een speciale schotel met Ilnb en modem te (laten) installeren. Siepad is wederverkoper en installateur voor SkyDSL, Eutelsat. Al vanaf 29,95 Euro per maand, hebt u een internetverbinding.

De internetverbinding vindt plaats via een van de KA-SAT communicatiesatellieten. Voor West-Europa zijn er twee: Eutelsat en Astra. SkyLogic is de Internetleverancier via Eutelsat en SESAstra is de Internetleverancier via Astra. Afhankelijk van het abonnement is de verbinding met een Volume of ongelimiteerd(volgens FUP). De toegewezen bandbreedte wordt gedeeld met maximaal 49 andere gebruikers. De internetprovider koopt bandbreedte in bij de internetleverancier (vergelijk het met een energieleverancier) en probeert via een slim programma iedere abonnee binnen de bandbreedte, op de dag een goede internetverbinding te laten houden.

Een ongelimiteerd(FUP) Internetabonnement met een downloadsnelheid tot 6 Mbps en uploadsnelheid tot 512 Kbps kost het eerste jaar 19,90 Euro per maand, vanaf de 25e abonnementsmaand nog maar 9,90 Euro per maand. Voor dit abonnement is een speciaal installatiepakket nodig, wat uit schotel, Ilnb en modem bestaat. Het is een investering van 399 Euro, maar de installatiekit kan soms ook worden gehuurd. Op deze manier kan breedband internet ook bij u in de huiskamer komen tegen een interessante prijs. Vraag het informatieblad.


Een gelimiteerd (Volume) Internetabonnement, dat is een Internetabonnement met een maandelijks volume (een hoeveelheid gegevens die worden ontvangen en/of verstuurd), is er al vanaf 29,99 Euro per maand. De downloadsnelheid is tot 16 Mbps, de uploadsnelheid tot 3 Mbps. Het Volume is 10 Gb per maand. Contractduur minimaal 1 maand. Maar er zijn meer mogelijkheden met hogere snelheden.


Siepad is wederverkoper en installateur van SkyDSL. Inschrijving duurt 2 à 3 weken.

Wilt u meer weten over een aanbod wat binnen uw wensen ligt, neemt u vooral contact op met Siepad!

© 2021 Powered by Siepad

assistance informatique à domicile