top of page

Onze doelstelling is een persoonlijke computerondersteuning aan huis, in uw eigen taal.

Wij verkopen en repareren computers, onderdelen, programma’s (Windows 10 of 11, Office 2019 of 2021). Tegen een prijs die vergelijkbaar is met of zelfs lager dan in de grote winkels, maar met een service dichterbij huis.

Overstappen van Windows 10 naar Windows 11 is in veel gevallen mogelijk. In oktober 2025 stopt Microsoft de ondersteuning van Windows 10.

Naast computerondersteuning installeren en onderhouden wij uw schotelinstallatie voor tv-ontvangst(CanalDigitaal, TV Vlaanderen, TNTsat). Ook radiokanalen zijn via de satelliet te ontvangen.

We kunnen al het benodigde materiaal (schotel, satellietontvanger, dubbele lnb, meerdere lnbs) wat voor deze ontvangst nodig is, leveren. Siepad is officieel CanalDigitaal-, maar ook TV Vlaanderen- dealer in Frankrijk. Zelfs ont-vangst van Franse tv is via dezelfde schotel mogelijk.

Internet via de satelliet is tegenwoordig heel betaalbaar. Al vanaf 19,95 Euro per maand, downloadsnelheid tot 30 Mbps. Vooral in gebieden waar 4G of glasvezel niet of beperkt is en een onbeperkte verbinding. 

Een internetverbinding via glasvezel is dichterbij dan u denkt. Met alle plezier begeleiden wij de aanvraag-, uitvoering van de installatie en nazorg van uw glasvezelverbinding.

bottom of page