top of page

Internet/telefoon
Een internetverbinding via een telefoonkabel is achterhaald. Sterker nog, uiterlijk in 2030 zal de bekende telefoonkabel zijn verwijderd. Ingehaald door glasvezelkabel.

Een internetverbinding via glasvezel is er al vanaf 39,99 Euro per maand. KIJK ECHTER GOED NAAR DE AANBIEDINGEN EN MOGELIJKHEDEN VAN DE PROVIDER VOORDAT EEN AANVRAAG WORDT GEDAAN!! Eenmaal de aanvraag gedaan, vaak zit een abonnementsperiode van 12 maanden aan de inschrijving gekoppeld.

 

Siepad bemiddelt en begeleidt (bij) de aanvraag en uitvoer van uw glasvezelverbinding. Ook de nazorg wordt door ons geregeld.

Naast internet via het glasvezel, is er ook internet via de satelliet (vanaf 19,95 Euro per maand) of mobiel internet  (vanaf 10 Euro per maand) mogelijk.


Wifi
Wifi (Internet) in en om het huis is op verschillende manieren te verkrijgen, kan niet altijd overal in huis even sterk zijn, afhankelijk van de dikte van de muren. Maar ook buitenshuis is wifi vaak gewenst. Om het wifi/internetsignaal te versterken, zijn er verschillende mogelijkheden, die van de gewenste situatie afhangen.

OVERZICHT

Als u HIER klikt, krijgt u een overzicht met de mogelijkheden voor een internetverbinding in Frankrijk.

Belangrijk is dat u zich goed laat informeren, Siepad denkt met u mee!

bottom of page