top of page

Het tv-ontvangsysteem in Frankrijk heet TNT (Télévision Numérique Terrestre), de meest gebruikelijke Franse kanalen kunt op deze manier ontvangen, volledig gratis. In tegenstelling tot wat sommigen nog denken, worden de tv's in Frankrijk sinds 1998 niet meer als SECAM toestel verkocht. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om in Frankrijk een tv-toestel te kopen, immers, er is vaak een decoder of satellietontvanger nodig als schakel tussen antenne/schotel en de tv. Met de komst van de smarttv's kan er soms in de tv zelf een ontvangstmogelijkheid zijn, voordeel is dat alleen de afstandsbediening van de tv noodzakelijk is.

Hebt u problemen met de ontvangst van Franse kanalen of wilt u deze juist bekijken, Siepad regelt de installatie voor u, met antenne en eventueel met ontvanger (al vanaf 42,50 Euro).

Bevindt u zich in een 'witte vlek' gebied, waarbij ontvangst van TNT niet mogelijk is, dan kan voor 4,90 Euro per maand, excl. aanmeldkosten, een abonnement via BIStv worden genomen. U kunt dit door Siepad laten regelen, evengoed de installatie.

 

De reguliere Franse kanalen zijn ook te ontvangen via een TNTsat satellietontvanger HD met smartcard. Vanaf 127,00 Euro. De smartcard is 4 jaar geldig. Vernieuwen van de smartcard kunt u doen door op de LINK naar de officiële website te klikken.

U kunt Franse en Nederlandse televisieontvangst makkelijk combineren in één satelliet/antenne-ontvanger. Geen gedoe met overschakelen naar een andere ontvanger of tv, 'gewoon' via dezelfde ontvanger naar televisie kijken, met gebruik van dezelfde afstandsbediening. Een dergelijke ontvanger kost slechts 99 Euro.

Voor meer informatie en een gratis prijsopgave kunt u contact opnemen met ons.

bottom of page