top of page

CanalDigitaal is sinds 2013 officieel in Frankrijk te ontvangen. Siepad is officieel CanalDigitaal dealer/installateur.

Voor de ontvangst is een schotel, een duo-lnb en satellietontvanger nodig. Wilt u ook Engelse kanalen ontvangen, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.

De inschrijving en materialen kunt u via Siepad, als CanalDigitaaldealer, regelen. Sinds eind 2013 mag u officieel CanalDigitaal als tv-product buiten Nederland kijken. Sinds 2015 is het niet meer nodig om voor de inschrijving een Nederlands adres en/of bankrekening te gebruiken. U kunt ook uw Franse adres en/of bankrekening gebruiken, of zelfs een combinatie van beide.

De volgende TV-pakketten zijn verkrijgbaar, op uw adres, via Siepad kunt u dit regelen:

Riant

Het pakket kost 21,95 Euro per maand. Een overzicht van te ontvangen zenders ziet u op deze pagina.

Rijk

Het pakket kost 26,95 Euro per maand. Een overzicht van te ontvangen zenders ziet u op deze pagina.

Royaal

Het pakket kost 36,95 Euro per maand. Een overzicht van te ontvangen zenders ziet u op deze pagina

Extra Kaart i.c.m. Rijk of Royaal pakket

Hebt u een abonnement op het Rijk pakket of hoger, dan kunt u aan deze kaart twee extra smartcards koppelen. U betaalt hiervoor € 9,50 per maand extra en ontvangt dan de zenders uit het basis-pakket.

Recreatie basis

Wilt u niet het gehele jaar profiteren van de ontvangst van Nederlandse tv-kanalen via de schotel? Het is mogelijk om in de periode 21/03 t/m 20/09 een abonnement aan te gaan, dit heet Recreatie Basis pakket, u betaalt in deze periode 15,95 Euro per maand en u ontvangt de zenders uit het Riant pakket. Buiten de genoemde periode betaalt u niets en kunt u alleen de Free to Air kanalen ontvangen.

Op vakantie Flex 3 en Op vakantie Flex 6 pakket

Een op basis van prepaid aangegaan pakket, waarbij u vooruit betaalt (voor Flex 3 is dit 25 Euro per maand, voor Flex 6 is dit 20 Euro per maand). Na ontvangst van de betaling, kunt u via MijnCanalDigitaal de maanden van ontvangst in dat jaar aangeven.

Aanvullende diensten

CanalDigitaal heeft aanvullende diensten op de abonnementen:

- Fox Sport Compleet, 14,50 Euro extra per maand;

- Ziggo Sport, 13,95 Euro extra per maand;

- Film 1, 13,95 Euro extra per maand.

  

  Komt u er niet uit, vraag naar de mogelijkheden.

CanalDigitaal app

Kent u de CanalDigitaal app? Via computer, tablet of smartphone kunt u tot op 2 apparaten tegelijkertijd de CanalDigitaal zenders ontvangen. Na het downloaden van de app, meldt u zich aan met de aanmeldgegevens van uw MijnCanalDigitaal account.

Zenderlijsten downloaden
De laatst bekende HD-zenderlijst van CanalDigitaal, kunt u hier ophalen, bij iedere zender kunt u zien voor welk abonnement deze zender van toepassing is.

bottom of page