CanalDigitaal is sinds 2013 officieel in Frankrijk te ontvangen. Siepad is officieel CanalDigitaal dealer/installateur.

Voor de ontvangst is een schotel, een duo-lnb en satellietontvanger nodig. Wilt u ook BVN ontvangen, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.

De inschrijving en materialen kunt u via Siepad, als CanalDigitaaldealer, regelen. Sinds eind 2013 mag u officieel CanalDigitaal als tv-product buiten Nederland kijken. Sinds 2015 is het niet meer nodig om voor de inschrijving een Nederlands adres en/of bankrekening te gebruiken. U kunt ook uw Franse adres en/of bankrekening gebruiken, of zelfs een combinatie van beide.

De volgende TV-pakketten zijn verkrijgbaar, op uw adres, via Siepad kunt u dit regelen:

Basis HD

Het basis pakket kost 22,95 Euro per maand. Een overzicht van te ontvangen zenders ziet u op deze pagina.

Familie HD

Het familie pakket kost 24,95 Euro per maand. Een overzicht van te ontvangen zenders ziet u op deze pagina.

Entertainement HD

Het entertainement pakket kost 34,95 Euro per maand. Een overzicht van te ontvangen zenders ziet u op deze pagina

Extra Kaart i.c.m. Basis-pakket HD of Familie-pakket

Hebt u een abonnement op het basispakket HD of hoger, dan kunt u aan deze kaart twee extra smartcards koppelen. U betaalt hiervoor € 9,50 per maand extra en ontvangt dan de zenders uit het basis-pakket.

 

Op vakantie basis

Wilt u niet het gehele jaar profiteren van de ontvangst van Nederlandse tv-kanalen via de schotel? Het is mogelijk om in de periode 21/03 t/m 20/09 een abonnement aan te gaan, dit heet Basis Recreatiepakket, u betaalt in deze periode 15,95 Euro per maand en u ontvangt de zenders uit het basispakket. Buiten de genoemde periode betaalt u niets en kunt u alleen de Free to Air kanalen ontvangen (excl. BVN, deze wordt via een andere satelliet uitgezonden).

Op vakantie Flex 3 en Op vakantie Flex 6 pakket

Een op basis van prepaid aangegaan pakket, waarbij u vooruit betaalt (voor Flex 3 is dit 25 Euro per maand, voor Flex 6 is dit 20 Euro per maand). Na ontvangst van de betaling, kunt u via MijnCanalDigitaal de maanden van ontvangst in dat jaar aangeven.

Aanvullende diensten

CanalDigitaal heeft aanvullende diensten op de abonnementen:

- Fox Sport Compleet, 14,50 Euro extra per maand;

- Ziggo Sport, 13,95 Euro extra per maand;

- Film 1, 13,95 Euro extra per maand.

  

  Komt u er niet uit, vraag naar de mogelijkheden.

CanalDigitaal via de smarttv

Hebt u een smarttv, met een goede internetverbinding (downloadsnelheid 6 Mbps of hoger), dan kunt u een abonnement nemen op een CanalDigitaal internetabonnement via de tvapp:

- VOL, 9,95 Euro per maand;

- BOMVOL, 14,95 Euro per maand.

Met dit abonnement hebt u geen schotel en satellietontvanger nodig. Kijk hier voor het zenderaanbod.

CanalDigitaal app

Kent u de CanalDigitaal app? Via computer, tablet of smartphone kunt u tot op 5 apparaten tegelijkertijd de CanalDigitaal zenders ontvangen. Na het downloaden van de app, meldt u zich aan met de aanmeldgegevens van uw MijnCanalDigitaal account.

Zenderlijsten downloaden
De laatst bekende HD-zenderlijst van CanalDigitaal, kunt u hier ophalen, bij iedere zender kunt u zien voor welk abonnement deze zender van toepassing is.